آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

شنبه 20 آذر 1395 08:13 ب.ظ

 

آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

  • آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    به گزارش ایران ناز در این مطلب میخواهیم روش های تزئین غذای محبوب و مشهور کباب تابه ای که از غذاهای ایرانی معروف است و با گوشت گوسفندی چرخ شده تهیه میشود ، را آموزش دهیم.با همراه باشید .

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    تزیین کباب تابه ای ,کباب تابه‌ای یکی از خوراک‌های ایرانی‌است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیهٔ این غذا استفاده می‌شود. زمان لازم برای تهیه این خوراک ۳۰ تا۴۰ دقیقه است.

    مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و سماق.

    اول تعدادی گوجه فرنگی را دو نیم می‌کنیم و روی سطح بریده شدهٔ آن‌ها نمک و کمی سماق می‌پاشیم و می‌گذاریم کنار تا آماده باشد. سپس گوشت چرخ کرده تازه (یا یخی، که یخ آن قبلاً وارفته) را با مقداری پیاز رنده شده و مقدار کافی نمک خوب مخلوط می‌کنیم، بعد کباب‌ها را دانه دانه به شکل دلخواه در تابه می‌چینیم و در آن کمی آب می‌ریزیم و در آن را می‌گذاریم تا در اثر گرمای آب و بخار، گوشت آبپز شود وقتی یک روی کباب‌ها پخت، آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم تا روی دیگرشان نیز بپزد، سپس روی آن‌ها سماق می‌پاشیم و گوجه‌هایی را که از قبل آماده، کنار گذاشته بودیم را روی کباب‌ها می‌چینیم. در ظرف را می‌گذاریم و منتظر می‌شویم، مدت زمانی که گوجه‌ها نیاز دارند تا پخته شوند و آب بیندازند،

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    تزئین کباب تابه ای مجلسی

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    به اندازه‌ای است تا سوی دیگر کباب‌ها نیز پخته شود، پس در ظرف را باز می‌کنیم اگر گوجه‌ها به اندازهٔ کافی آب انداخته بودند و شُل شده بودند حرارت زیر ظرف را خاموش می‌کنیم. این غذا با پلو بسیار لذیذ است و به این دلیل که گوشت آن آبپز می‌شود به میزان کمتری از مواد مغذی گوشت ازدست می‌رود.

    تذکر:

    در میانهٔ پخت کباب‌ها اگر آب غذا تمام شد باید به آن کمی آب اضافه کنیم تا خشک نشود و کباب‌ها نسوزد.
    اگر در گوشت چرخ کرده کمی چربی وجود داشته باشد، کباب لذیذتر خواهد بود.

    برخی برای تهیه کباب تابه‌ای آن را در روغن سرخ می‌کنند، با سرخ کردن گوشت در روغن، کباب سفت تر خواهد شد و باید مراقب بود تا کباب به اندازهٔ کافی باریک باشد تا سفت نشود ولی در روش گفته شده در بالا، گوشت بسیار نرم خواهد بود.

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    در ایران دو نوع سماق وجود دارد، سماقی که در حین پخت غذا از آن استفاده می‌شود و سماقی که روی غذاهای پخته شده مانند برنج کباب کوبیده ریخته می‌شود، در پخت کباب تابه‌ای حتماً باید از سماق نوع دوم استفاده کرد.

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    نمونه هایی از زیباترین تزیینات کباب تابه

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    تزیین کباب تابه ای مجلسی و بسیار زیبا

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ایآموزش تصویری تزئین کباب تابه ایآموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    تزیینات زیبای کباب تابه ای با پلو

    آموزش تصویری تزئین کباب تابه ای

    کباب تابه ای دو رنگ

     

    مطالب مرتبط:

     

    طرز تهیه کباب تسبیحی +عکس

     

    آموزش دستور تهیه کباب تابه ای دو رنگ

    روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

    جنجال پخت کباب گوشت الاغ در رستوران بین راهی ؟+عکس


برچسب ها: آموزش ، تصویری ، تزئین ، کباب ، تابه ، ای ،